Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

SYMBO CHIC BOUTIQUE Bijuterii unicat realizate manual

Categorii bijuterii

garantie bijuterii

Informatii despre garantia bijuteriilor handmade si retur produse.

detalii

Transport gratuit

Pentru bijuteriile livrate in Romania se ofera transport GRATUIT pentru comenzi de minim 300 LEI. In cazul livrarilor in afara tarii se ofera GRATUITATE la transport pentru comenzi de minim 500 Euro.

Termeni si conditii

INTRODUCERE

Acest site a carui adresa este www.symbochic.ro.ro (denumit in continuare “site”) este detinut si operat de catre BUMBARU ELENA SIMONA INTREPRINDERE INDIVIDUALA (denumit in continuare "Societatea") si este oferit in scopuri de informare.

SOCIETATEA are sediul social in Str. Grivitei nr. 26, Targu Jiu, GORJ, inregistrata la Reg. Com. cu seria: F18/274/04.06.2015 si CUI 34605392.

Prin intermediul acestei pagini web sunt prezentate termenii si conditiile de utilizare ale acestui site.

 

UTILIZAREA SITE-ULUI

Prin accesarea acestui site in calitate de vizitator al site-ului, acceptati sa folositi site-ul in conformitate cu aceste politici in conformitate cu legile, clauzelor de inlaturare a raspunderii, politicii de protectie a datelor private si politicii de cookie-uri. Toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru sunt procesate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania.

In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta politica, va rugam sa parasiti acest site.

 

INFORMATII GENERALE PRODUSE SI PRETURI

Imaginile afisate pe site sunt cu titlu de prezentare si nu creeaza nicio obligatie contractuala.
Produsele pot fi modificate / personalizate la solicitarea clientului.
Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in lei (RON).
Preturile, ofertele si imaginile pot fi modificate in orice moment fara vreo notificare prealabila.

 

INFORMATII COMANDA, LIVRARE, PLATA, RETUR SI GARANTIE

Produsele prezentate pe acest site vor fi rezervate numai dupa inregistrarea unei comenzi ferme.

Prin comanda ferma se intelege o comanda inregistrata folosind formularul de contact din pagina de CONTACT a site-ului. Orice comunicare telefonica nu tine loc de comanda ferma.

Anularea unei comenzi ferme se face numai prin notificare scrisa pe adresa simonabum@yahoo.com si trebuie sa contina toate datele personale furnizate la completarea comenzii ferme. De asemenea, o comanda ferma se considera anulata daca produsul nu a putut fi receptionat din vina cumparatorului in cel mult 30 zile de la completarea comenzii si nu s-a convenit de comun acord un alt termen de livrare.

Returul unui produs se va face in maxim 48 de ore de la primirea produsului. Taxele de expeditie si de retur cad in sarcina cumparatorului si nu vor fi restituite.

WWW.SYMBOCHIC.RO nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri in livrarea produselor survenite din vina exclusiva a firmei de curierat.
Taxele de livrare prin curierat cad in sarcina cumparatorului. Se ofera transport gratuit pentru comenzi in valoare minima de 300 de lei, pe teritoriul Romaniei si pentru o valoare minima de 500 Euro pentru solicitarile in afara Romaniei.

Modalitati de plata acceptate sunt urmatoarele:
- ramburs la livrarea prin curier;
- in avans, prin virament bancar.

Produsele beneficiaza de o perioada de garantie de 12 luni, din momentul achizitionarii produsului.

 

MARCA SI DREPTUL DE AUTOR

SOCIETATEA detine drepturi de proprietate intelectuala cu privire la toate materialele continute in acest site, incluzand drepturi de autor, marci inregistrate etc. Orice persoana care acceseaza acest site se obliga, in mod neconditionat, sa nu copieze, republice, reproduca sau modifice in orice fel, transmita sau distribuie, orice parte sau intregul continut al acestui site. Nu puteti folosi aceste site pentru un scop ilegal sau care este interzis de aceste conditii de utilizare, sau de legislatie, norme morale, norme de ordine publica sau buna-credinta. SOCIETATEA isi rezerva in mod unilateral dreptul de a inceta sau suspenda accesul catre site, sau catre o parte din acesta, la orice moment, pentru orice motiv sau fara motiv, fara notificare prealabila si/sau fara notificare.

 

NEANGAJAREA RASPUNDERII

SOCIETATEA nu garanteaza in nici un mod securitatea si/sau confidentialitatea nici unei informatii transmise prin orice mijloace de comunicatii electronice catre acest site sau catre adresele de e-mail ale oricarui membru apartinand SOCIETATEA.

Acest site poate contine legaturi catre alte site-uri care nu sunt operate si nu se afla sub controlul SOCIETATEA. Nu ne asumam nici o responsabilitate cu privire la conditiile de utilizare, continutul, materialele, produsele si serviciile incluse in nici unul dintre aceste site-uri sau la care pot face trimitere in orice mod aceste site-uri. Accesarea acestor site-uri se face pe riscul exclusiv al celui care le acceseaza.

SOCIETATEA precum si oricare dintre asociatii, colaboratorii sau angajatii sai nu vor putea fi tinuti raspunzatori in nici un mod pentru nici un prejudiciu, de orice tip, direct sau indirect, rezultat din accesarea sau utilizarea acestui site sau avand orice legatura cu continutul acestui site.

 

MODIFICARI TERMENI SI CONDITII

Modificari ale prezentei politici de utilizare si confidentialitate a site-ului ce vor aparea pe parcurs, vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior. Aceasta politica prezentata constituie in intregime un acord incheiat intre vizitatorii site-ului si SOCIETATEA in privinta utilizarii site-ului. SOCIETATEA isi rezerva dreptul de a revizui si a aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.

 

Ultima revizuire: 24.05.2018

 

Daca aveti intrebari sau doriti sa va exercitati drepturile cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa contact simonabum@yahoo.com.