SYMBO CHIC BOUTIQUE Bijuterii unicat realizate manual

Comenzi la telefon: +40.762.017.181

Cos produse
Cosul

Nu sunt produse in cosul de cumparaturi.

0 Items 0.00 Lei
Detalii cos

Categorii bijuterii

garantie bijuterii

Informatii despre garantia bijuteriilor handmade si retur produse.

detalii

Transport gratuit

Pentru bijuteriile livrate in Romania se ofera transport GRATUIT pentru comenzi de minim 300 LEI. In cazul livrarilor in afara tarii se ofera GRATUITATE la transport pentru comenzi de minim 500 Euro.

Termeni si conditii

Folosirea serviciilor oferite de acest site web este permisa atat utilizatorilor inregistrati, cat si utilizatorilor oaspeti. Prin folosirea site-ului WWW.SYMBOCHIC.RO si prin inregistrarea pe site declarati ca acceptati si va obligati sa respectati conditiile generale de mai jos. Fiecare utilizator inregistrat  accepta conditiile generale prezente pentru intreaga perioada de utilizare a magazinului online.

 

Va rugam sa cititi cu atentie TERMENII SI CONDITIILE prezentate.

 

In cazul in care nu sunteti de acord cu TERMENII SI CONDITIILE de mai jos, va rugam sa NU folositi site-ul WWW.SYMBOCHIC.RO.
WWW.SYMBOCHIC.RO isi rezerva dreptul de a modifica TERMENII SI CONDITIILE oricand considera necesar, fara notificare prealabila.
Verficati aceasta pagina periodic, pentru a lua cunostinta de eventualele schimbari. Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea TERMENILOR SI CONDITIILOR implica acceptarea modificarilor efectuate.

 

CONDITII DE INREGISTRARE PE SITE
Utilizatorii vor fi obligati sa furnizeze si sa introduca in formular date complete si corecte si sa le actualizeze in termen de 7 zile de la data modificarii acestora . In caz ca utilizatorul furnizeaza date false sau nu actualizeaza la timp datele sale in cazul unor modificari, WWW.SYMBOCHIC.RO isi rezerva dreptul de suspenda fara preaviz contul utilizatorului.
Utilizatorul primeste numele de utilizator dorit de el (in caz ca acest nume nu este deja ocupat de un alt utilizator inregistrat ) si parola de acces la cont, dupa ce se termina procesul inregistrarii.

 

INFORMATII GENERALE PRODUSE SI PRETURI

Imaginile afisate pe site sunt cu titlu de prezentare si nu creeaza nicio obligatie contractuala.
Produsele pot fi modificate/ personalizate la solicitarea clientului.
Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in lei (RON).
Preturile, ofertele si imaginile pot fi modificate in orice moment fara vreo notificare prealabila.

 

INFORMATII COMANDA, LIVRARE, PLATA, RETUR SI GARANTIE
Produsele prezentate pe acest site vor fi rezervate numai dupa inregistrarea unei comenzi ferme.
Prin comanda ferma se intelege o comanda inregistrata folosind cosul de cumparaturi de pe site. Orice comunicare directa, telefonica sau pe email nu tine loc de comanda ferma.

Anularea unei comenzi ferme se face numai prin notificare scrisa pe adresa simonabum@yahoo.com si trebuie sa contina toate datele personale furnizate la inregistrarea comenzii ferme. De asemenea, o comanda ferma se considera anulata daca produsul nu a putut fi receptionat din vina cumparatorului in cel mult 30 zile de la inregistrare si nu s-a convenit de comun acord un alt termen de livrare.

Returul unui produs se va face in maxim 48 de ore de la primirea produsului. Taxele de expeditie si de retur cad in sarcina cumparatorului si nu vor fi restituite. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original si cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit). Produsele se pot returna NUMAI dupa notificare scrisa pe adresa de email simonabum@yahoo.com. Coletele returnate fara o notificare prealabila NU vor fi receptionate.

WWW.SYMBOCHIC.RO nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri in livrarea produselor survenite din vina exclusiva a firmei de curierat.
Taxele de livrare prin curierat cad in sarcina cumparatorului. Se ofera transport gratuit pentru comenzi in valoare minima de 300 de lei, pe teritoriul Romaniei si pentru o valoare minima de 500 Euro pentru solicitarile in afara Romaniei.

Modalitati de plata acceptate sunt urmatoarele:
- ramburs la livrarea prin curier;
- in avans, prin virament bancar.
Produsele beneficiaza de o perioada de garantie de 12 luni de la data cumpararii.

 

DISPOZITII FINALE
WWW.SYMBOCHIC.RO nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, ne rezervam dreptul de a anula comanda respectiva si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
Prin folosirea acestui site, lansarea unei comenzi sau cumpararea unui produs, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici DE ACORD