Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

SYMBO CHIC BOUTIQUE Bijuterii unicat realizate manual

Categorii bijuterii

garantie bijuterii

Informatii despre garantia bijuteriilor handmade si retur produse.

detalii

Transport gratuit

Pentru bijuteriile livrate in Romania se ofera transport GRATUIT pentru comenzi de minim 300 LEI. In cazul livrarilor in afara tarii se ofera GRATUITATE la transport pentru comenzi de minim 500 Euro.

Prelucrare date personale

BUMBARU ELENA-SIMONA INTREPRINDERE INDIVIDUALA cu sediul in mun. Targu Jiu, str. Grivitei 26, jud. Gorj, inregistrata la Reg. Com cu nr: F18/274/04.06.2015, avand CUI: 34605392 este inscrisa in Registrul de evidenta a prelucrarii de date cu caracter personal sub numarul NR INREGISTRARE 0021046.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice BUMBARU ELENA-SIMONA INTREPRINDERE INDIVIDUALA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor/clientilor privind situatia contului lor de pe www.symbochic.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si statusul comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si a comportamentului consumatorului.

Prin citirea prezentei si a rubricii Termeni si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la
BUMBARU ELENA-SIMONA INTREPRINDERE INDIVIDUALA cu sediul in mun. Targu Jiu, str. Grivitei 26, jud. Gorj.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.