Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

SYMBO CHIC BOUTIQUE Bijuterii unicat realizate manual

Categorii bijuterii

garantie bijuterii

Informatii despre garantia bijuteriilor handmade si retur produse.

detalii

Transport gratuit

Pentru bijuteriile livrate in Romania se ofera transport GRATUIT pentru comenzi de minim 300 LEI. In cazul livrarilor in afara tarii se ofera GRATUITATE la transport pentru comenzi de minim 500 Euro.

Comenzi si livrare

Produsele prezentate pe acest site vor fi rezervate numai dupa inregistrarea unei comenzi ferme.

Prin comanda ferma se intelege o comanda inregistrata folosind formularul de contact din pagina de CONTACT a site-ului. Orice comunicare telefonica nu tine loc de comanda ferma.


Anularea unei comenzi ferme se face numai prin notificare scrisa pe adresa simonabum@yahoo.com si trebuie sa contina toate datele personale furnizate la completarea comenzii ferme. De asemenea, o comanda ferma se considera anulata daca produsul nu a putut fi receptionat din vina cumparatorului in cel mult 30 zile de la completarea comenzii si nu s-a convenit de comun acord un alt termen de livrare.


Returul unui produs se va face in maxim 48 de ore de la primirea produsului. Taxele de expeditie si de retur cad in sarcina cumparatorului si nu vor fi restituite.


WWW.SYMBOCHIC.RO nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri in livrarea produselor survenite din vina exclusiva a firmei de curierat.
Taxele de livrare prin curierat cad in sarcina cumparatorului. Se ofera transport gratuit pentru comenzi in valoare minima de 300 de lei, pe teritoriul Romaniei si pentru o valoare minima de 500 Euro pentru solicitarile in afara Romaniei.


Modalitati de plata acceptate sunt urmatoarele:
- ramburs la livrarea prin curier;
- in avans, prin virament bancar.

 

Produsele beneficiaza de o perioada de garantie de 12 luni, din momentul achizitionarii produsului.